ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ/Σ Σ.Ε.Μ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε.

2016-03-03 17:48

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 3 Μαρτίου 2016, το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Α. στα πλαίσια των επαφών του για την εναρμόνιση / αναγνώριση της ειδικότητας του Mηχανικού Aεροσκαφών και την κατοχύρωση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, συναντήθηκε με την Διοίκηση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΑΒ Κο Ζαχαρία Γκίκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κο Γεώργιο Μαζαράκο.
Στη δίωρη συζήτηση που ακολούθησε, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό και θετικό κλίμα, κατατέθηκε από μέρους του Σ.Ε.Μ.Α. σχέδιο για την αναγνώριση της ειδικότητας και κατοχύρωσης των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων των Μηχανικών Αεροσκαφών.
Η εντύπωση που αποκομίσαμε είναι ότι η νέα διοίκηση της ΕΑΒ, με βαθιά γνώση των αεροπορικών θεμάτων, ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα του κλάδου μας, που άμεσα επηρεάζει και την ΕΑΒ, η οποία πρέπει να στελεχώνετε από έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό.
Λάβαμε την υπόσχεση ότι το σχέδιό μας θα μελετηθεί. Θα έχουμε απάντηση σύντομα για θέσεις - προτάσεις, πάντα σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας, για το καλό και των δύο πλευρών.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις της Διοίκησης για να διαμορφώσουμε το τελικό σχέδιο που θα καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές και το υπουργείο.